Even voorstellen

Mijn naam is Heidi Michelbrink (1979). Ik ben natuurgeneeskundig therapeut en mijn praktijk heet de Nerven. Aan de ANZN in Eindhoven ben ik afgestudeerd. Hier heb ik een vierjarige studie, paranormale therapie, gevolgd op HBO-niveau. Na deze studie heb ik in 2007 mijn praktijk de Nerven geopend.

Deze studie ben ik gaan volgen omdat ik van kinds af aan al dagelijks met dit vakgebied in aanraking kwam en ik graag mijn eigen “gereedschap” leerde kennen. Nu ik een groot gedeelte van mijn eigen gereedschap heb leren kennen wil ik graag wat voor anderen betekenen, zodat ook zij hiermee vertrouwd raken en iedereen gewoon lekker zichzelf kan zijn.

Ik ben geregistreerd lid bij het V.B.A.G. (www.vbag.nl) en de RBCZ (www.rbcz.nu)
Dit betekent dat veel zorgverzekeraars mijn consulten geheel of gedeeltelijk vergoeden.

            

Naast mijn eigen praktijk ben ik een hele tijd werkzaam geweest op een kinderdagverblijf. Kinderen blijven me nog iedere dag fascineren! Binnen mijn praktijk heb ik daarom een aparte ruimte ingericht waar kinderen terecht kunnen met hun probleempjes. Zonder dat zij dit als “anders zijn” ervaren wil ik hen weer het gevoel geven: “Ja, ik zit weer lekker in mijn vel !”

binnen