Is paranormaal therapie iets voor u?

Is paranormaal therapie iets voor u en uw kind?

Zoek jij een antwoord op vragen over je kind(eren) of jullie leven als gezin?  Mijn intuïtieve kwaliteiten kunnen je daar wellicht bij helpen. Vragen als “hoe gaat het met de gezondheid van mijn kind en hoe krijg ik dit opgelost” of: hoe komt het toch dat onze zoon/dochter niet lekker in zijn vel zit en daardoor bijvoorbeeld zo bang, verdrietig, extra druk/boos is?
Maar ook een bevestiging voor jezelf als ouder is ooit nodig, doe ik het wel goed ? Omdat je zelf nu eenmaal deel uitmaakt van de (gezins)situatie weet je als ouder soms even geen oplossing te vinden. Iemand die  met je meekijkt kan dan weer nieuwe inzichten – en nieuwe moed – geven.
Daarvoor hoef je natuurlijk niet per se bij een natuurgeneeskundig therapeut te zijn. Er zijn veel professionele therapeuten die ouders weer op weg kunnen helpen met goede ideeën en adviezen. Deze mensen doen heel goed werk.
de NervenMijn persoonlijke ervaring is
dat een bredere kijk op het probleem heel verhelderend kan werken. Ik streef ernaar om ouders inzicht te geven in het hoe en waarom áchter situaties en problemen. Want pas als je weet wat er werkelijk gebeurt, en wat je rol in het geheel is, kun je aan de slag om
de boel te verbeteren.
Zoek je meer voorbeelden waarmee je bij mij terecht kunt kijk dan bij het kopje Met welke hulpvraag kunt u bij mij terecht?.

Is paranormaal therapie iets voor u? (volwassenen)
Heeft u last van klachten die via de reguliere geneeswijze niet verholpen kunnen worden ? Een klacht die u misschien al jaren treft. Uw normale dagelijkse functioneren wordt hierdoor  vaak een steeds groter probleem. Wellicht kan ik u helpen als natuurgeneeskundig therapeut.
Het is voor mij onmogelijk om alle klachten hierbij te benoemen, maar om u toch een indruk te geven, geef ik enkele voorbeelden :
Fysieke klachten zoals hoofdpijn, nek/rugklachten, pijn aan de gewrichten, vermoeidheid.
Wanneer u opstaat en het gevoel hebt dat u niet uitgerust bent.
U krijgt vanuit de reguliere geneeskunde te horen dat u ermee moet leren leven.
Heeft u emoties die u in de weg staan, waar u zelf geen grip op heeft ? Zit u niet lekker in uw vel ? Bent u vaak moe ? Dan kan een holistische behandeling verlichting brengen. Kijk voor meer voorbeelden bij: Met welke hulpvraag kunt u bij mij terecht?